De perfecte vrouwen -3-

Gepubliceerd op 12 mei 2022 om 11:06

As-salaamoe'alaykoem warahmatoe Allaahi wabarakaatoeh,

 

Op zaterdag 9 april 2022 hebben wij de aftrap gehad van de lezingenreeks over de vier perfecte vrouwen binnen de Islam. Wij hebben met trots een grote groep zusters mogen verwelkomen die de eerste twee lezingen van docente Asma Claassen van Islam-Wise heeft bijgewoond. De lezingen gaan over de vier perfecte vrouwen binnen de Islam. De tweede lezing was zelfs heel succesvol, omdat een groep slechthorenden voor het eerst een lezing kon bijwonen met de hulp van een gebarentolk. Wij willen Stichting Moslim Dovengemeenschap (Simodo) hier hartelijk voor bedanken! Wij willen ook het bestuur bedanken voor hun prachtige geschenk (de Koran) die alle zusters hebben gekregen.

Wil jij ook jouw imaan blijven versterken na de Ramadan en je laten inspireren door de prachtige levensverhalen binnen de Islam? Kom dan ook naar de derde lezing! Deze gaat over Maryam Radia Allahu Anha.
 
De resterende lezingen zullen gegeven worden op:

* Donderdag 19 mei 2022, Maryam (Radia Allahu anha) bint Imran.
* Donderdag 26 mei 2022, Asiye (Radia Allahu anha) bint Muhazim.
 
Schrijf je hier in en kom meer te weten over deze vrouwen uit de geschiedenis binnen de Islam. Om de reiskosten van de Ustaadhah (docente) te dekken, vragen wij om een vrijwillige bijdrage van € 2,00 per bezoekster, per lezing. Is deze bijdrage financieel niet mogelijk? Meld je dan alsnog aan. Wij verheugen ons op je komst!

 

LET OP: DEZE LEZINGEN ZIJN ALLEEN VOOR DE ZUSTERS!