Bijeenkomsten

Workshop Islamitische dodenwassing

Ben jij altijd al benieuwd geweest hoe een islamitische dodenwassing eruit ziet en wat er allemaal bij komt kijken? Dan is dit jouw kans! Uitvaartzorg Al-Firdaus en moskee Arrayan hebben de handen ineengeslagen om dit mogelijk te maken. De workshop zal geheel kosteloos zijn.  Moge Allah Subhanahu wa ta’ala de zusters van Uitvaartzorg Al-Firdaus rijkelijk belonen voor het verzorgen van de workshop.

 

De workshop vindt plaats op de locatie van uitvaartzorg Al Firdaus. Dit om ons mee te nemen in het hele proces hoe een dodenwassing verricht wordt. Het is een investering voor alle moslims. Wij kunnen niet om de dood heen, het zal eenieder treffen. Ren niet weg voor dit hoofdstuk, maar bereid jezelf erop voor.

 


 

Impressie workshop dodenwassing

Op zaterdag 12 maart 2022 hebben de zusters een gezegende en vooral leerzame workshop omtrent de Islamitische dodenwassing gevolgd Alhamdullilah. De zusters van uitvaartzorg Al Firdaus hebben ons tot in de puntjes meegenomen in het hele proces rondom de wassing (Ghoesl). Het was een zeer educatieve en verhelderende workshop. De zusters hebben ons met open armen verwelkomd. Wij willen namens de zusters van Moskee Arrayan onze grote dank betuigen. Moge Allah swt de zusters van uitvaartzorg Al Firdaus rijkelijk belonen voor hun energie, gastvrijheid, het geven van de workshop en het bijstaan van de overledenen! Allahouma Ameen.

 

UPDATE 5 maart 2022:

Alhamdulillah! Binnen één dag hebben wij ontzettend veel aanmeldingen gekregen voor de workshop van islamitische dodenwassing. Deze workshop is dan ook volgeboekt en het is niet meer mogelijk om je hiervoor aan te melden. Onze excuses voor dit ongemak!