Dankwoord

Gepubliceerd op 2 mei 2022 om 12:08

Na een maand van vasten, taraweeh gebeden, sadaqaat (donaties) geven en allerlei andere aanbiddingen, hebben wij afscheid genomen van de gezegende maand Ramadan. Wij vragen Allah subhanahu wata'aala om onze vasten te accepteren, onze zonden te wissen en ons in de hoogste rang van het Paradijs te doen binnentreden. 

Vandaag staat in het teken van 'Ied-ul-Fitr. Wij willen dan ook gebruik maken van deze geweldige dag om alle broeders en zusters die tijdens de Ramadan op welke manier dan ook hun bijdrage aan de moskee hebben geleverd, enorm te bedanken. Moge Allah al deze vrijwilligers het beste op deze wereld en op de Dag der Opstanding schenken!

Moskee Arrayan heeft in ieder geval voor wat betreft de binnengekomen donaties een prachtige maand achter de rug. Er is een totaalbedrag van circa € 130.000 opgehaald. En dit is een waanzinnig resultaat als we beseffen dat we dit jaar onze focus veelal intern hebben gelegd. Hiernaast waren we natuurlijk van harte welkom bij enkele moskeeën om donaties in te zamelen.

Een speciaal dankwoord richten we aan stichting RizQ. Deze stichting heeft ons eerder ook haar diensten bewezen. Tijdens deze Ramadan is er door hen maar liefst een bedrag van € 20.300 onder haar achterban verzameld ten gunste van moskee Arrayan. Wij vragen Allah subhanahu wata'aala om alle vrijwilligers van deze fantastische organisatie met het beste te begunstigen. 

Taqabbala Allahoe minnaa wa minkoem! 'IED MUBARAK ALLEMAAL! 

Dankwoord Aan Donateurs 30 April 2022
Audio – 3,1 MB 299 downloads

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.