Omgevingsvergunning toegekend

Gepubliceerd op 7 oktober 2022 om 14:00

Alle lof zij Allah. De gemeente van Amsterdam heeft moskee Arrayan vandaag zeer positief nieuws bezorgd. Na een lange tijd van keiharde inzet en van geduld was het eindelijk zover: de omgevingsvergunning van de tijdelijke locatie aan de Ganzenveldstraat 2 is toegekend. Dit is een mijlpaal die wij met de hulp van Allah (subhaanahu wata'aala) hebben bereikt.

De aannemer zal op zeer korte termijn met de werkzaamheden beginnen. Als alles volgens prognose verloopt, verhuizen we tegen eind december naar de nieuwe tijdelijke locatie, waar wij voor een periode van circa vijf jaar zullen blijven. Het is de bedoeling dat wij in de tussentijd toewerken naar de totstandkoming van de reserveringsovereenkomst voor de permanente locatie en de uiteindelijke realisatie daarvan. Het zal een proces worden van lange adem, maar we hebben gezien dat geduld wordt beloond. 

Namens de moskeegemeenschap spreken wij hierbij onze  speciale dank uit naar de burgemeester en alle betrokkenen vanuit de gemeente voor het vertrouwen en fijne samenwerking tot nu toe!

Bestuur vereniging moskee Arrayan

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.