Waanzinnig benefietresultaat

Gepubliceerd op 3 oktober 2022 om 11:07

Net terug van de zomervakantie, onbetaalde visacardfacturen, dure boodschappen, ongekende energierekening, hoge brandstofprijzen. Dit alles heeft onze moslimgemeenschap niet ervan weerhouden om ook deze keer een bijdrage te leveren aan de benefiet ten behoeve van de nieuwe Arrayan moskee in Amsterdam-Noord. Tijdens de drie dagen durende benefiet, hebben de geweldige sprekers (Ahmed Khaoudi, Miloud el Haddaoui en Nourdeen Talhoui) zoveel mogelijk broeders en zusters gemotiveerd om hun steentje omwille van Allah bij te dragen. Het geven van een sadaqa aan het huis van Allah wordt namelijk tot een doorlopende liefdadigheid gerekend. De broeders van Islaam.tv (Jalal en Brahim) hebben het mede mogelijk gemaakt dat vele mensen uit verschillende hoeken onze benefiet op de voet konden volgen. Wij danken hen hier hartelijk voor!

Deze keer is er met de hulp van Allah (subhanahu wat'aala) een totaalbedrag van € 48.100 aan donaties ingezameld. Dit is een ongekend resultaat in deze toch bijzonder dure maanden. Stichting Rizq heeft zich ook deze keer keihard ingezet om een substantiële bijdrage te leveren aan de totstandkoming van dit prachtige resultaat. 

Moge Allah (subhanahu wat'aala) alle donateurs en vrijwilligers die op welke manier dan ook aan deze benefiet hebben bijgedragen, rijkelijk belonen en hen de hoogste rang van het Paradijs schenken. 

Allahoemma aameen!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.