MOSKEE ARRAYAN VERKEERT IN NOOD!!! HELP JIJ OOK MEE? DONEER VANDAAG NOG!

Actualiteit

Kinderactie Arrayan

Sadaqa is een belangrijk onderdeel van ons geloof. Het is belangrijk om dit mee te nemen in de opvoeding. Vanuit moskee Arrayan (Amsterdam-Noord) willen wij graag de kinderen betrekken bij het eerstvolgende benefiet op 25, 26 en 27 februari 2022.Om die reden is er een speciale kinderactie opgezet!

Lees meer »

Resultaat 3-daagse benefiet

Alhamdoelillah (alle lof zij Allah)! Wat een kracht in de Ummah (gemeenschap van moslims)! Wat een ongekende prestatie in een tijdsbestek van 3 avonden!  Aan het einde van de 3-daagse benefiet stond de teller op € 130.000! Islaam TV kondigde al aan het begin van de derde avond van de benefiet dat er iets bijzonders gebeurt in Amsterdam-Noord. En dit bleek uitstekend te kloppen. De gemeenschap kwam naar de moskee om de benefiet fysiek mee te maken. De livestream werd via allerlei kanalen massaal gedeeld en de kijkcijfers logen er niet om! Vanuit alle kanten werd de benefiet op de voet gevolgd, kwamen er vanuit allerlei kanten positieve en bemoedigende berichten binnen en werd er volop ten gunste van de bouw van een nieuwe moskee gedoneerd. 

Lees meer »

Aankondiging benefiet

Het laatste weekend van november staat in het teken van een benefiet ten behoeve van de bouw van de nieuwe moskee. Dit keer organiseren wij een speciale editie i.v.m. de aanwezigheid van imam Nordeen Talhaoui en imam Miloud el Haddaoui. Het zullen in shaa Allah gezegende en gezellige avonden met verschillende activiteiten worden. Wij verzoeken alle bezoekers, leden, buurtbewoners en moslims vriendelijk om moskee Arrayan tijdens de 3-daagse benefiet financieel te steunen. Je bent welkom in de moskee en/of je kunt de benefiet live volgen op www.islaam.tv. Voor nu vragen wij je om dit bericht massaal te delen binnen je netwerk en om mensen te taggen.

Lees meer »

Coronavaccinatie bij Arrayan

In het kader van de coronavaccinaties werkt vereniging moskee Arrayan op vrijdag 19 november 2021 samen met de GGD Amsterdam om zoveel mogelijk mensen uit de buurt een vaccinatie te laten halen. Vooraf een afspraak maken is niet nodig! 

Lees meer »

Bijzondere algemene ledenvergadering

Het bestuur van vereniging moskee Arrayan kondigt hierbij een bijzondere algemene ledenvergadering aan. Deze vindt op zaterdag 13 november a.s. na het Ishae gebed plaats. Jouw aanwezigheid als lid van vereniging moskee Arrayan is essentieel. Wees dus van de partij!

Lees meer »

Sfeerimpressie jongerenavond

Beleef hierbij de sfeer van de fantastische jongerenavond op vrijdag 22 oktober 2021. Laat dit vooral een motivatie zijn om de volgende keer ook een jongerenavond bij te wonen!

Lees meer »

Jongerenavond

Na een korte stop is het weer tijd om van start te gaan met onze jongerenactiviteiten. Vrijdag 22 oktober trappen we af met een jongerenavond!

Lees meer »