Sfeerimpressie workshop zusters

Gepubliceerd op 8 april 2023 om 13:34

De zustercommissie van Moskee Arrayan en Uitvaartzorg Al Firdaus hebben onlangs de derde editie van de workshop Dodenwassing georganiseerd. De video hieronder geeft een korte indruk van wat er tijdens deze workshop is behandeld.

 

De Islam benadrukt het belang van het voorbereiden op de dood en het correct uitvoeren van de gebruiken die gepaard gaan met het overlijden van een moslim. In de hadith van Al-Tirmidhi staat: "Herinner vaak de dood, want hij zal de genezing zijn voor iedere overmatige liefde voor deze wereld." (Volume 4, Book 34, Hadith 2307)

 

We willen graag alle bezoekers bedanken voor hun aanwezigheid en betrokkenheid tijdens de workshop. Het was een succesvolle bijeenkomst met waardevolle inzichten en informatie over de gebruiken rondom een dodenwassing.

 

We zullen ons blijven inzetten om deze belangrijke kennis te delen en hopen dat de volgende editie van de workshop net zo succesvol zal zijn. Houd onze website en sociale mediakanalen in de gaten voor meer informatie over toekomstige workshops.

 

Moge Allah ons allen zegenen met nuttige kennis en ons leiden op het rechte pad!