Opbrengst benefiet

Gepubliceerd op 3 maart 2022 om 07:00

Wat een kracht in deze Ummah! Wat een prestatie in 3 avonden! Allahoemmabarek. Dankzij Allah en daarna ieders inzet tijdens de benefiet van het laatste weekend van februari 2022, is de kas van moskee Arrayan met een bedrag € 95.000 gegroeid. In dit bedrag is ook de opbrengst van de kinderactie (circa € 9.500) inbegrepen. De familie van Abdelhak Nouri heeft de moskee gesponsord met een voetbalshirt van Nouri met rugnummer 34. Dit shirtje heeft een bedrag van € 1.700 voor de moskee opgebracht. 

De livestream werd via allerlei kanalen massaal gedeeld en de kijkcijfers logen er niet om! Vanuit alle kanten werd de benefiet op de voet gevolgd, kwamen er vanuit allerlei kanten positieve en bemoedigende berichten binnen en werd er volop ten gunste van de bouw van een nieuwe moskee gedoneerd. 

Wij willen dan ook alle mensen, die op welke manier dan ook hun steentje hebben bijgedragen aan het realiseren van dit geweldige resultaat, enorm bedanken!

Verder spreken wij ook een speciale dank uit aan onze sprekers (Ahmed Khaoudi, Nourdeen Talhoui en Miloud el Haddoui) en natuurlijk aan onze broeders van Islaam TV uit. 

Baaraka Allahoe fiekoem en moge Allah iedereen rijkelijk belonen voor zijn bijdrage!

Reactie plaatsen

Reacties

Youssef Tallih
2 jaar geleden

Bijzondere dagen met een prachtig resultaat.
Hamdoelilah.