Kinderactie Arrayan

Gepubliceerd op 7 januari 2022 om 17:26

Sadaqa is een belangrijk onderdeel van ons geloof. Het is belangrijk om dit mee te nemen in de opvoeding. Vanuit moskee Arrayan (Amsterdam-Noord) willen wij graag de kinderen betrekken bij het eerstvolgende benefiet op 25, 26 en 27 februari 2022.
Om die reden is er een speciale kinderactie opgezet!


Wat is de bedoeling?
Uw kind bedenkt een plan om geld in te zamelen bij familie, vrienden en kennissen als sadaqa jariyah voor moskee Arrayan. Dit kan van alles zijn; denk aan het kleuren van een islaam-kleurplaat, een kijkdoos, het versieren van de doneerbox of iets creatiefs maken en presenteren in je familie en vriendenkring. Uw kind ook vrij om gewoon geld in te zamelen. In de moskee kunt u of uw kind een doneerbox ophalen en een islaam-kleurplaat.


Voor de kinderen geldt geen minimumleeftijd. Iedereen mag meedoen, zowel jongens als meisjes. De kinderen mogen uiteraard ook samenwerken (bijv. broertjes en zusjes). Alle kinderen die meedoen leveren de doneerbox uiterlijk op woensdag 23 februari in bij de moskee en ontvangen bij aanvang van de benefiet op vrijdag 25 februari om 17:30 uur een certificaat van deelname en een verrassing.


Wij verwachten uw kind dan ook bij de uitreiking!
Moedig uw kind hieraan mee te doen! Aanmelden kan via info@moskeearrayan.nl 


Geef de naam van uw kind door via de mail en haal de doneerbox op in moskee Arrayan tijdens gebedstijden of bij aanvang van het vrijdagsgebed.

Baaraka Allahoe fiekoem!


Moskee Arrayan