Resultaat 3-daagse benefiet

Gepubliceerd op 30 november 2021 om 08:01

Alhamdoelillah (alle lof zij Allah)! Wat een kracht in de Ummah (gemeenschap van moslims)! Wat een ongekende prestatie in een tijdsbestek van 3 avonden!  Aan het einde van de 3-daagse benefiet stond de teller op € 130.000! Islaam TV kondigde al aan het begin van de derde avond van de benefiet dat er iets bijzonders gebeurt in Amsterdam-Noord. En dit bleek uitstekend te kloppen. De gemeenschap kwam naar de moskee om de benefiet fysiek mee te maken. De livestream werd via allerlei kanalen massaal gedeeld en de kijkcijfers logen er niet om! Vanuit alle kanten werd de benefiet op de voet gevolgd, kwamen er vanuit allerlei kanten positieve en bemoedigende berichten binnen en werd er volop ten gunste van de bouw van een nieuwe moskee gedoneerd. 

Wij willen dan ook alle mensen, die op welke manier dan ook hun steentje hebben bijgedragen aan het realiseren van dit geweldige resultaat, enorm bedanken!

Verder spreken wij ook een speciale dank uit aan onze sprekers (Ahmed Khaoudi, Nourdeen Talhoui en Miloud el Haddoui) en natuurlijk aan onze broeders van Islaam TV (Jalal en Brahim) uit. 

Baaraka Allahoe fiekoem en moge Allah iedereen rijkelijk belonen!

 


Reactie plaatsen

Reacties

Morad agarbi
3 jaar geleden

Maschallah