Jongerenavond

Gepubliceerd op 8 oktober 2021 om 15:33

Na een korte stop is het weer tijd om van start te gaan met onze jongerenactiviteiten. Vrijdag 22 oktober trappen we af met een jongerenavond!

Deze jongerenavond zal in het teken staan van ambities en doelen in de Islam. Hoe gaan we hiermee om? Binnen de huidige samenleving worden jongeren op school en social media gevoed met het hebben van ambities en doelen. Daar is niets mis mee en is zeker van groot belang. Maar hoe zit het met ambities en doelen die we moeten hebben in de Islam?

Door middel van de lezingen op deze jongerenavond willen wij jongeren bewust maken van het belang om in het leven ook doelen en ambities te hebben in de Islam. Doelen waarmee je het succes en welslagen kunt verdienen bij Allah s.w.t. ter voorbereiding op Zijn ontmoeting in het Hiernamaals. Hoe zorg ik als moslim(jongere) ervoor dat ik mezelf uitdaag om te werken aan doelen in de Islam?

De sprekers op deze avond zijn niemand minder dan Ustadh Ahmed Khaoudi en broeder Yassine Abou Noor. Er zullen activiteiten zijn en een mogelijkheid om vragen te stellen over dit onderwerp.

De jongerenavond zal starten om 17:30 uur en eindigen rond 21:30 uur. Uiteraard zal er ook gezorgd worden voor een hapje en drankje.

We hopen jullie vrijdag 22 oktober te mogen ontvangen in vereniging moskee Arrayan!

 

Verder delen van dit bericht wordt zeer gewaardeerd!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.