Huiswerkbegeleiding/bijles

Gepubliceerd op 2 oktober 2021 om 08:37

Het nieuwe schooljaar is inmiddels al wekenlang aan de gang. De eerste toetsen/schoolexamens zijn al afgenomen of worden op korte termijn gemaakt. Voor de ene leerling gaat alles van een leien dakje en voor de ander zijn er nog wat hobbels op de weg. Moskee Arrayan wil graag een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van deze laatst genoemde groep. En dit tegen een symbolisch tarief van € 1 per les. Inmiddels zijn de eerste leerlingen al enkele weken geleden met de huiswerkbegeleiding en bijles gestart. Op dit moment vindt de ondersteuning veelal op het gebied van economie en wiskunde plaats. Voor de vakken Engels en rekenen hebben we ook docenten paraat. 

Middels dit bericht willen wij mededelen dat er nog plek is om in te schrijven. Klik op deze link en schrijf je (kind) in.               

De doelgroep is: leerlingen van vmbo basis tot vmbo theoretisch (onder- en bovenbouw) + havo en vwo (onderbouw). 

De huidige planning ziet er als volgt uit:

Elke zondag van 13:00 uur tot 14.30 uur: economie, wiskunde en eventueel Engels en rekenen.

Elke donderdag van 19:00 uur tot 20.00 uur : wiskunde en eventueel rekenen

 

Verder plaatsen wij de volgende oproep:

Wil jij als leerkracht van het primair onderwijs (basisschool) samen met moskee Arrayan jouw steentje bijdragen aan de ontwikkeling van onze kinderen, dan vragen we jou hierbij om ons bijlesteam omwille van Allah (fie sabieli Allah) te komen versterken!

Baaraka Allahoe fiekoem!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.