Resultaat Ramadan 2023

Gepubliceerd op 22 april 2023 om 14:58

De eerste Ramadan in de nieuwe tijdelijke locatie is met de hulp van Allaah op verschillende fronten succesvol verlopen. Zo zijn er diverse activiteiten voor jong en oud georganiseerd en is er een geweldig resultaat geboekt op het gebied van de inzamelingen voor de nieuwe permanente locatie. Bijna dagelijks hebben de voorzitter Mohamed el Mesaoudi en onze geliefde ustaadh Ahmed Khaoudi voor de gemeenschap gestaan om de broeders en zusters te motiveren een donatie omwille van Allaah te doen. Dankzij Allaah in de eerste plaats en vervolgens beide heren, is er een totaalbedrag van € 125.000 opgehaald. En het mooie hieraan is, is dat dit bedrag enkel offline is verzameld. Wij hebben dus geen livestreams en ook geen benefiets gehad. 

Moge Allaah de voorzitter en onze ustaadh rijkelijk belonen voor de vele uren die zij voor de gemeenschap hebben gestaan en moge Allaah hen al datgene schenken wat hun hart begeert!

Ook willen wij onze dank richting de gemeenschap uitspreken. Moge Allaah jullie rizq (voorziening) vermeerderen en jullie met de hoogste rang van het Paradijs belonen!