Cito bijspijkercursus

Gepubliceerd op 10 januari 2023 om 09:10

Heeft uw zoon of dochter net dat ene duwtje in de rug nodig om zelfverzekerd de Cito-toets in te gaan? Dan is dit zijn/haar kans om geholpen te worden. Moskee Arrayan organiseert samen met twee gedreven docenten vanaf eind januari 4 lessen om kinderen van groep 8 te helpen. Door het toepassen van handige tips en tricks en een eigen ontwikkeld module, helpen zij de kinderen om de lesstof eigen te maken. Het lesmateriaal wordt door moskee Arrayan beschikbaar gesteld. Namens de moskee willen wij de vrijwillige docenten hartelijk bedanken. Moge Allah subhanahu wata'ala hun hiervoor rijkelijk belonen!

Om een fijne samenhang te creëren en elk kind individuele aandacht te geven, zal de klas uit maximaal 8 kinderen bestaan. De kinderen worden geselecteerd op basis van hun motivatie en schooladvies.

 

Niveau: kinderen van groep 8

Waar: Moskee Arrayan

Adres: IJdoornlaan 36, 1024 KV Amsterdam

Dag: zaterdag

Hoe laat: 11:00u-13:00u

Data: 28 januari 2023, 4 februari 2023, 11 februari 2023 en 18 februari 2023

Investering: € 20.

 

Aanmelden voor de bijspijker cursus kan via onderstaand inschrijfformulier. Houd er rekening mee dat er maar een beperkt aantal plaatsen zijn. Aanmelden kan tot en met zaterdag 21 januari! U ontvangt na de selectie een e-mail met bevestiging van deelname en de verdere instructies voor het voldoen van de eenmalige investering.