Aankondiging benefiet

Gepubliceerd op 19 september 2022 om 21:05

We bevinden ons momenteel in een cruciale fase van de tijdelijke huisvesting van moskee Arrayan aan de Dijkmanshuizenstraat (naast basisschool Al Yaqoet). Het ontwerp is definitief vastgesteld. De omgevingsvergunning is inmiddels bij de gemeente aangevraagd. De tijdelijke units zijn aangeschaft en zijn zo goed als transportklaar gemaakt. 

In de tussentijd moeten we ervoor zorgen dat we over voldoende middelen beschikken om de verhuizing zo soepel en efficiënt mogelijk te laten verlopen. Het opruimen van de huidige units en het schoon opleveren van de grond zullen ook enige kosten met zich meebrengen.

Om hiervoor genoemde te kunnen financieren, doen wij wederom vooral een beroep op onze gemeenschap. Onze moskee heeft namelijk geen andere inkomsten zoals subsidies.

Om deze reden organiseert moskee Arrayan dit jaar voor de tweede keer een benefiet ten behoeve van de bouw van de moskee. Ook deze keer zullen onze nobele broeders imam Nourdeen Talhaoui en imam Miloud el Haddaoui de gastsprekers zijn die ons gedurende de drie benefietdagen van profijtvolle kennis zullen voorzien en die ons zullen motiveren om gul te zijn en voor het huis van Allah te doneren. Deze dagen zullen uiteraard ook in het teken staan van gezelligheid met elkaar. Natuurlijk wordt er ook voor eten en drinken gezorgd. 

 

Op naar 3 profijtvolle, gezegende, donatierijke en bovenal gezellige dagen!

 

Delen van dit bericht wordt meer dan gewaard!

 

Bestuur vereniging moskee Arrayan

Reactie plaatsen

Reacties

Hamidou el Kouaa
2 jaar geleden

Moge Allah ons helpen aan mooi bedrag deze drie dagen 🤲