De laatste loodjes

Gepubliceerd op 29 april 2022 om 15:43

DE LAATSTE LOODJES

Er wordt wel eens gezegd dat de laatste loodjes het zwaarst zijn. En dit klopt ook wel voor de meeste van ons. Het lijkt alsof we gisteren aan het wachten waren op de aanvang van de gezegende maand Ramadan. Op dit moment resten ons slechts enkele uren voordat deze geweldige maand afscheid van ons zal nemen. We zijn met volle moed en standvastigheid met de Ramadan gestart.

Nu we ons in de allerlaatste uren van deze prachtige maand bevinden en ons volop aan het voorbereiden zijn op de viering van ‘Ied-ul-Fitr door allerlei lekkernijen te maken en cadeau’s voor familieleden in te slaan, moeten we toch nog even die moed en standvastigheid vasthouden en tot de laatste seconde doorgaan met onze aanbiddingen voor onze Heer subhanahu wata’aala.

Velen van ons hebben vanaf de eerste dag allerlei donaties omwille van Allah gedaan. Moskee Arrayan verkeert in nood en moet op korte termijn haar noodlocatie verruilen voor een ander tijdelijk gebouw. Het realiseren van een permanente locatie is immers een proces van lange adem.
Moskee Arrayan doet bij deze een dringend beroep op alle broeders en zusters om tijdens deze laatste uren van de gezegende maand nog gul te zijn en mee te doen voor de bekostiging van de nieuwe tijdelijke locatie.

Laten we niet vergeten dat de laatste daden van een mens op deze wereld bepalend kunnen zijn voor zijn bestemming in de volgende wereld.

Doneer mee, deel dit bericht met al je naasten/vrienden en verricht een oprechte smeekbede dat Allah deze zaak voor ons zal vergemakkelijken.

Moge Allah subhanahu wata'aala al onze daden accepteren en deze zwaar doen wegen op onze weegschaal.

https://www.ing.nl/particulier/betaalverzoek/index.html?trxid=SXDjxYklvUfuq70DS0oryG1qdvMAOobN 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.