Resultaat benefiet 2023

Gepubliceerd op 11 december 2023 om 22:16

Alhamdoelillah (alle lof zij Allah). We hebben 3 mooie dagen achter de rug. Met de hulp van Allah op de eerste plek en met de enorme inzet van onze broeders en zusters in Amsterdam en daarbuiten op de tweede plek, is het moskee Arrayan gelukt om er ook deze keer een grandioos benefiet van te maken. Allah gedenken, Koranrecitaties, bemoedigende woorden van onze ustaadh Ahmed Khaoudi, veel smeekbeden, lekker eten, Marokkaanse thee drinken, gezelligheid, broederschap en bovenal motiverende acties waren de ingrediënten van de afgelopen drie avonden.

Deze benefiet heeft ons geleerd dat, hoe duur het leven op dit moment ook is, de moslims samen één vuist kunnen maken als het gaat om het financieel ondersteunen van het huis van Allah. Het resultaat mag er ook zijn. In totaal is er een fantastisch bedrag van € 71.000 ingezameld. Dit komt geheel ten bate van het nieuwbouwproject van de moskee. Goed om alvast te benoemen dat de reserveringsovereenkomst van de grond met de wil van Allah in januari 2024 met de gemeente van Amsterdam zal worden ondertekend.

Naast de vele donateurs die wij enorm willen bedanken, spreken wij hierbij ons speciale dank uit aan @Stichting Rizq. Ook deze benefiet is niet voorbij gegaan, zonder dat de gulle vrijwilligers en leden van deze stichting aan moskee Arrayan hebben gedacht. Ze hebben maar liefst € 11.000 aan onze moskee gedoneerd. Moge Allah hen allen rijkelijk belonen!

Ter afsluiting van dit bericht bedanken wij alle vrijwilligers die deze benefiet mogelijk hebben gemaakt en alle aanwezigen die tot de laatste minuten met ons in de moskee zijn gebleven. Voor onze ustaadh Ahmed Khaoudi spreken wij zeer lovende woorden uit. Ook waarderen we de inzet van de broeders Brahim en Jalal van @Islaamtv enorm. Ze leveren geweldig werk!

We vragen Allah om eenieder die zich, op welke manier dan ook, voor deze benefiet heeft ingezet, met de hoogste rang van het Paradijs te belonen!