Voor en door jongeren

Gepubliceerd op 1 november 2022 om 20:27

Zoals bekend streeft moskee Arrayan ernaar om diverse doelgroepen te bedienen. Helaas schieten we momenteel op een essentieel vlak wel tekort. Het gaat hier specifiek om de doelgroep jongeren. Er zijn allerlei ideeën om de jongeren met elkaar te verbinden en aan de moskee te binden. Echter komen we mankracht tekort.

Om deze reden zijn we momenteel op zoek naar een team, bestaande uit 3 tot 5 broeders, dat zich tot een jongerencommissie kan verenigen. Het moet namelijk iets worden van 'voor en door jongeren'. 

De algemene doelstelling van de jongerencommissie is om moslimjongeren van verschillende leeftijden uit verschillende culturele achtergronden te verbinden en te binden aan de moskee. Om dit te realiseren zal de jongerencommissie zich bezig houden met allerlei religieuze en maatschappelijke activiteiten. Hierbij kan o.a. gedacht worden aan lezingen, workshops, sport- en spel en thema-avonden.

Behoor je tot de jongerengeneratie, voel je je betrokken en wil je graag puur omwille van Allah een steentje bijdrage aan een leuk, profijtvol en uitdagend activiteitenprogramma voor de jongeren, dan vragen we je hierbij graag om je bij ons aan te melden. Dat kan zowel bij de bestuurskamer in de moskee als via de mail. Ons e-mailadres is info@moskeearrayan.nl. 

Moge Allah eenieder rijkelijk belonen voor zijn intentie en inzet!

Bestuur moskee Arrayan