MOSKEE ARRAYAN VERKEERT IN NOOD!!! HELP JIJ OOK MEE? DONEER VANDAAG NOG!

Actualiteit

Algemene ledenvergadering

Het bestuur van vereniging moskee Arrayan kondigt hierbij de jaarlijkse algemene ledenvergadering aan. Deze vindt op zaterdag 19 maart a.s. na het Ishae gebed plaats. Jouw aanwezigheid als lid van vereniging moskee Arrayan is essentieel. Wees dus van de partij!

Lees meer »

Vaccinaties GGD ism Arrayan

In het kader van de coronavaccinaties is vereniging moskee Arrayan een samenwerking aangegaan met de GGD. Op vrijdag 4 maart was het mogelijk om zonder afspraak bij de moskee te komen om de eerste, tweede of de boosterprik te halen.  

Lees meer »

Bekeerling in Arrayan

De Ummah van de profeet Mohamed (vrede zij met hem) is een moslim rijker geworden. Vanmiddag heeft een jongeman zich namelijk in moskee Arrayan tot de Islam bekeerd. De imam (voorganger) sprak net vóór het vrijdaggebed de shahadah (geloofsbelijdenis) uit en de bekeerling herhaalde deze woorden van Tawhied (eenheid van Allah).

Lees meer »

Opbrengst benefiet

Wat een kracht in deze Ummah! Wat een prestatie in 3 avonden! Allahoemmabarek. Dankzij Allah en daarna ieders inzet tijdens de benefiet van het laatste weekend van februari 2022, is de kas van moskee Arrayan met een bedrag € 95.000 gegroeid. In dit bedrag is ook de opbrengst van de kinderactie (circa € 9.500) inbegrepen. De familie van Abdelhak Nouri heeft de moskee gesponsord met een voetbalshirt van Nouri met rugnummer 34. Dit shirtje heeft een bedrag van € 1.700 voor de moskee opgebracht. 

Lees meer »

Bijzondere algemene ledenvergadering

Het bestuur van vereniging moskee Arrayan kondigt hierbij een bijzondere algemene ledenvergadering aan. Deze vindt op zaterdag 5 maart a.s. na het Ishae gebed plaats. We zullen de leden bijpraten over de laatste ontwikkelingen rondom de nieuwe tijdelijke locatie van de moskee, waarna er waarschijnlijk ook besluiten moeten worden genomen. Jouw aanwezigheid als lid van vereniging moskee Arrayan is essentieel. Wees dus van de partij!

Lees meer »

Coronavaccinatie

In het kader van de coronavaccinaties werkt vereniging moskee Arrayan op vrijdag 18 februari 2022 en vrijdag 4 maart 2022 samen met GGD Amsterdam om zoveel mogelijk mensen uit de buurt een vaccinatie te laten halen. Je bent ook voor de boosterprik van harte welkom. Vooraf een afspraak maken is niet nodig! 

Lees meer »

Benefiet februari 2022

Na een spectaculaire benefiet in november 2021, waarin met de hulp van Allah een waanzinnig resultaat is behaald, organiseren wij aan het eind van deze maand (25, 26 en 27 februari) wederom een benefiet ten behoeve van de bouw van de moskee. Ook deze keer zullen de gastsprekers niemand minder zijn dan de gerespecteerde imam Nourdeen Talhaoui en imam Miloud el Haddaoui. 

Lees meer »