MOSKEE ARRAYAN VERKEERT IN NOOD!!! HELP JIJ OOK MEE? DONEER VANDAAG NOG!

Actualiteit

Nacht van 27 Ramadan

Afgelopen woensdagnacht was het de nacht van 27 Ramadan. Zoals velen weten betrof dit een oneven nacht in de laatste 10 nachten van deze geweldige maand en zou Laylat-ul-Qadr (de Waardevolle Nacht) mogelijkerwijs op deze nacht zijn geweest.

Lees meer »

Quiz Koran + Sira

We bevinden ons momenteel alweer in de laatste tien dagen van de maand Ramadan. In één van deze geweldige en profijtvolle dagen/nachten bevindt zich één nacht die meer dan 1000 maanden waard is! Wat is Allah toch barmhartig!

Lees meer »

Koranavond voor kinderen

Moskee Arrayan organiseert op zaterdag 23 april na salaat el-'Asr een Koranavond voor de kinderen. Zowel jongens als meisjes zijn welkom. De maximumleeftijd voor de meisjes is 12 jaar. De kinderen kunnen vooraf een soerah uit de Koran selecteren, deze goed voorbereiden en op de 23ste in de moskee op de mooiste wijze reciteren. De imam van de moskee en ustaadh Ahmed Khaoudi zullen de kinderen complimenteren en moed toespreken tijdens de verschillende recitaties. De kinderen krijgen na afloop een presentje mee naar huis. 

Lees meer »

Quiz profeten

De aftrap van onze quizreeks van de Ramadan 2022 was succesvol. Alle winnaars van deze quiz: van harte gefeliciteerd!

Lees meer »

Quiz Ramadan

Op zondag 10 april is het weer zover! Dan trappen we in shaa Allah af met de eerste quiz van deze geweldige maand voor de jongeren. De quiz wordt deze keer niet live uitgezonden. Wees aanwezig in de moskee en doe lekker met ons mee! Om de quiz spannend te houden, zijn er ook prijzen te winnen. Zorg er dus voor dat je in ieder geval in de top 3 eindigt! 

Lees meer »

Taraweeh-gebed

De Ramadan is inmiddels begonnen en de moskeeën zijn dit jaar gelukkig helemaal open. Alhamdoelillah! Dat betekent dat het Taraweeh-gebed zoals gewoonlijk in de moskee wordt verricht. Zowel de mannen als de vrouwen zijn van harte welkom!

Lees meer »

Ramadan mubarak

Moskee Arrayan wenst de hele moslimgemeenschap, zowel in het binnenland als in het buitenland, een hele gezegende Ramadan toe. Moge Allah deze maand een maand laten zijn, waarin onze Imaan (geloof) wordt versterkt, onze kennis wordt vermeerderd en moge Allah ons het hoofddoel (Taqwa/Godsvrucht) laten behalen. 

Lees meer »

Impressie dodenwassing

Op zaterdag 12 maart hebben de zusters een gezegende en vooral leerzame workshop omtrent de Islamitische dodenwassing gevolgd Alhamdullilah. De zusters van uitvaartzorg Al Firdaus hebben ons tot in de puntjes meegenomen in het hele proces rondom de wassing (Ghoesl). Het was een zeer educatieve en verhelderende workshop. De zusters hebben ons met open armen verwelkomd. Wij willen namens de zusters van Moskee Arrayan onze grote dank betuigen. Moge Allah swt de zusters van uitvaartzorg Al Firdaus rijkelijk belonen voor hun energie, gastvrijheid, het geven van de workshop en het bijstaan van de overledenen! Allahouma Ameen.

Lees meer »

Koranles zusters

Na een succesvolle start van de Arabische lessen, biedt moskee Arrayan jou nu ook de mogelijkheid om Koranlessen te volgen. 

Lees meer »