MOSKEE ARRAYAN VERKEERT IN NOOD!!! HELP JIJ OOK MEE? DONEER VANDAAG NOG!

Actualiteit

Aankondiging verhuizing

Op het stuk grasveld bij de Dijkmanshuizenstraat, naast basisschool Al Yaqoet, komt na de zomer tijdelijk de buurtmoskee Arrayan. De moskee blijft hier totdat de nieuwe moskee op de definitieve plek klaar is. We verwachten dat het ongeveer vijf jaar duurt. Arrayan zit nu aan de IJdoornlaan 36. Hier moeten ze na de zomer vertrekken, omdat op deze plek woningen komen. De gemeente vindt het belangrijk dat de moskee in de buurt blijft, omdat de moskee een belangrijke buurtfunctie heeft. De gemeente heeft een brief gestuurd naar de nieuwe buren van de moskee om ze te informeren en organiseerde op 10 maart samen met de moskeevereniging een informatieavond. De moskeevereniging heeft in mei een omgevingsvergunning aangevraagd voor de tijdelijke plek. Voor meer informatie hierover kijkt u op www.overheid.nl.

Lees meer »

Coronavaccinatie

GGD Amsterdam en vereniging moskee Arrayan hebben de afgelopen tijd meerdere malen de handen ineen geslagen tegen de bestrijding van corona. 

Lees meer »

Filmpje kinderactie

In de aanloop naar de benefiet van afgelopen februari, is er vanuit moskee Arrayan een kinderactie georganiseerd. De kinderen hebben zich massaal voor de moskee ingezet om donaties onder hun familieleden en naasten te verzamelen. Benieuwd naar het resultaat van deze kinderactie? Check dan het filmpje!

Lees meer »

Dankwoord

Na een maand van vasten, taraweeh gebeden, sadaqaat (donaties) geven en allerlei andere aanbiddingen, hebben wij afscheid genomen van de gezegende maand Ramadan. Wij vragen Allah subhanahu wata'aala om onze vasten te accepteren, onze zonden te wissen en ons in de hoogste rang van het Paradijs te doen binnentreden. 

Lees meer »

'Ied-ul-Fitr gebed

Het is inmiddels bekend geworden dat 'Ied-ul-Fitr dit jaar op maandag 2 mei valt. Met deze oproep nodigen wij je van harte uit om het 'Ied-ul-Fitr gebed in moskee Arrayan te komen verrichten. Iedereen is van harte welkom: jong, oud, man, vrouw. 

Lees meer »